Днес се даде поредният, но последен шанс преди управляващите да тръгнат

...
</TD
>Днес се даде поредният, но последен шанс преди управляващите да тръгнат
Коментари Харесай

Андреева: Борисов сложи край на сглобката, ротацията сама по себе си вече е безсмислена

Днес се даде следващият, само че финален късмет преди управляващите да тръгнат на избори. Лидерът на ГЕРБ постави завършек на " сглобката " като управническа формула. И предложи пропорционална на депутатите коалиция, която да е с цялостен мандат. Ротацията сама по себе си към този момент е безсмислена. Това съобщи политологът Цветанка Андреева, съобщи NOVA.

" Алтернативата на предлагането са предварителни избори. Дали обединението ще се случи в този момент, или след избор - тя остава безалтернативна. Борисов съумя да трансформира рецесията във опция. Работи като по политически учебник. Зад ядосаните му думи стои ново възкръсване на властта. Той гледа на довчерашния си неразбираем сътрудник като на съдружен. Предлага се към този момент да има ясно носене на отговорност ", съобщи тя.

По думите на Андреева политическият звук се е влошил, тъй като е имало шантаж - меморандумът.

" И двата колегата споделят, че отиват на избори, а не, че ще търсят нов формат на ръководещо болшинство. Това демонстрира, че евентуално гледат един на различен като на сътрудници с общи цели. Скандалът и ултиматумите изместиха разсъдъка. Евроизборите вкарват политиците в подтекст на предизборна акция ", счита политологът.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР